Докторов луди Мото ГП тикет: На себе бих уложио максимално 10 евра!

Квота је била велика, а Валентино Роси је погрешио само зато што није веровао да ће доћи квота на његов пласман од првог до трећег места.

Остали спортови 28.03.2017 | 12:45
Докторов луди Мото ГП тикет: На себе бих уложио максимално 10 евра!
Кренуо је дубоко из позадине стартног грида, а стигао трећи. То може само он, Валентино Роси који је задовољан својим учинком у Катару. Ипак, након трке он ни сам није веровао шта је урадио. Рекао је да се вероватно у велике паре не би ни сам на себе кладио да ће стићи до подијума. Многи навијачи га нису следили. ВР 46 армија се клади на њега без обзира са које позиције Роси стартује у трци.

„Да је требало да се кладим на себе да ћу стићи до подијума данас, ја то вероватно не бих ни одиграо. Добро, можда бих ставио 10 евра, али више... Ипак, ја никада не одустајем и дао сам свој максимум“, изајавио је одушевљен својим подизањем из пепела на ВН Катара, Валентино Роси и наставио причу о самом току трке.

„Пробали смо три или четири различите конфигурације на загревању и било је јако лоше. На крају је испало добро јер услови нису били лоши за мене. Када смо променили мотор пред трку, осећај је био добар. Имао сам одличан старт. Надам се да смо током трке прикупили довољно података какао бисмо што боље радили наредних дана. Срећан сам јер сам током целе трке видео Маверика испред себе! Знате, то се није дешавало током тестирања“, закључио је Росисвоју причу о тикету и квоти која би му баш пријала само да је уплатио тикет.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар