Doktorov ludi Moto GP tiket: Na sebe bih uložio maksimalno 10 evra!

Kvota je bila velika, a Valentino Rosi je pogrešio samo zato što nije verovao da će doći kvota na njegov plasman od prvog do trećeg mesta.

Ostali sportovi 28.03.2017 | 12:45
Doktorov ludi Moto GP tiket: Na sebe bih uložio maksimalno 10 evra!
Krenuo je duboko iz pozadine startnog grida, a stigao treći. To može samo on, Valentino Rosi koji je zadovoljan svojim učinkom u Kataru. Ipak, nakon trke on ni sam nije verovao šta je uradio. Rekao je da se verovatno u velike pare ne bi ni sam na sebe kladio da će stići do podijuma. Mnogi navijači ga nisu sledili. VR 46 armija se kladi na njega bez obzira sa koje pozicije Rosi startuje u trci.

„Da je trebalo da se kladim na sebe da ću stići do podijuma danas, ja to verovatno ne bih ni odigrao. Dobro, možda bih stavio 10 evra, ali više... Ipak, ja nikada ne odustajem i dao sam svoj maksimum“, izajavio je oduševljen svojim podizanjem iz pepela na VN Katara, Valentino Rosi i nastavio priču o samom toku trke.

„Probali smo tri ili četiri različite konfiguracije na zagrevanju i bilo je jako loše. Na kraju je ispalo dobro jer uslovi nisu bili loši za mene. Kada smo promenili motor pred trku, osećaj je bio dobar. Imao sam odličan start. Nadam se da smo tokom trke prikupili dovoljno podataka kakao bismo što bolje radili narednih dana. Srećan sam jer sam tokom cele trke video Maverika ispred sebe! Znate, to se nije dešavalo tokom testiranja“, zaključio je Rosisvoju priču o tiketu i kvoti koja bi mu baš prijala samo da je uplatio tiket.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar