НБА: ''Обрва'' Дејвис зауставио Јокића, Денвер угрозио плеј-оф!

Кошаркаши Денвера изгубили су од Њу Орлеанса са убедљивих 115:90, а српски кошаркаш Никола Јокић није био на нивоу из већег дела сезоне.

Кошарка 27.03.2017 | 11:15
НБА: ''Обрва'' Дејвис зауставио Јокића, Денвер угрозио плеј-оф!
Јокић је на паркету провео само 18 минута и за то време постигао 8 поена, уз 13 скокова и 2 асистенције.

Момак из Сомбора је шутирао необично слабо – 14 пута је покушао из игре и погодио само 4 шута, док је су сва три покушаја за три била неуспешна.

Такође, није успео да заустави Ентонија Дејвиса, једног од најдоминантнијих центара данашњице, који је сусрет завршио са 31 поеном (12-17 из игре, 1-2 за три, 6-7 пенали), уз 15 ухваћених лопти и 3 успешна додавања.



‘Обрву’ су пратила тројица играча са постигнутих по 13 поена – Џру Холидеј (6ск, 7ас), Донатас Мотиејунас (8ск) и Џордан Крофорд (5ск, 7ас).

Поред Јокића, у редовима Нагетса истакли су се Мејсон Пламли са 16 поена и 6 ухваћених лопти, док је Џамал Мари додао 13 поена.



Овим поразом екипа Мајка Мелоуна угрозила је осму позицију која води у плеј-оф, пошто је дозволила да Портланд изједначи у укупном скору. Обе екипе на табели Запада имају скор 35-38, али Трејл Блејзерси, који су савладали ЛА Лејкерсе, имају бољи међусобни скор.

У ноћи између уторка и среде састају се Денвер и Портланд у утакмици која би могла директно да одлучује ко ће у доигравање, уколико на крају сезоне буду имали исти учинак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар