NBA: ''Obrva'' Dejvis zaustavio Jokića, Denver ugrozio plej-of!

Košarkaši Denvera izgubili su od Nju Orleansa sa ubedljivih 115:90, a srpski košarkaš Nikola Jokić nije bio na nivou iz većeg dela sezone.

Košarka 27.03.2017 | 11:15
NBA: ''Obrva'' Dejvis zaustavio Jokića, Denver ugrozio plej-of!
Jokić je na parketu proveo samo 18 minuta i za to vreme postigao 8 poena, uz 13 skokova i 2 asistencije.

Momak iz Sombora je šutirao neobično slabo – 14 puta je pokušao iz igre i pogodio samo 4 šuta, dok je su sva tri pokušaja za tri bila neuspešna.

Takođe, nije uspeo da zaustavi Entonija Dejvisa, jednog od najdominantnijih centara današnjice, koji je susret završio sa 31 poenom (12-17 iz igre, 1-2 za tri, 6-7 penali), uz 15 uhvaćenih lopti i 3 uspešna dodavanja.



‘Obrvu’ su pratila trojica igrača sa postignutih po 13 poena – Džru Holidej (6sk, 7as), Donatas Motiejunas (8sk) i Džordan Kroford (5sk, 7as).

Pored Jokića, u redovima Nagetsa istakli su se Mejson Plamli sa 16 poena i 6 uhvaćenih lopti, dok je Džamal Mari dodao 13 poena.



Ovim porazom ekipa Majka Melouna ugrozila je osmu poziciju koja vodi u plej-of, pošto je dozvolila da Portland izjednači u ukupnom skoru. Obe ekipe na tabeli Zapada imaju skor 35-38, ali Trejl Blejzersi, koji su savladali LA Lejkerse, imaju bolji međusobni skor.

U noći između utorka i srede sastaju se Denver i Portland u utakmici koja bi mogla direktno da odlučuje ko će u doigravanje, ukoliko na kraju sezone budu imali isti učinak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar