Колман оперисан, али не зна се колико ће паузирати!

Селектор репрезентације Ирске Мартин О'Нил потврдио је да је операција Шејмуса Колмана протекла успешно. Лекари нису дали процену колико ће трајати опоравак.

Фудбал 27.03.2017 | 12:00
Колман оперисан, али не зна се колико ће паузирати!
На утакмици групе Д квалификација за Светско првенство која је одиграна у петак, леви бек Велса Нил Тејлор оштро је стартовао над Шејмусом Колманом и том приликом му на два места поломио десну ногу.

Репрезентативац Ирске хитно је оперисан и селектор Мартин О'Нил саопштио је да је хируршки захват протекао добро.

"Имао је операцију и била је успешна. Схватио је све што се десило и веома је разочаран. Биће потребно време да се се у потпуности опорави. Доктори су веома, веома задовољни како је операција двоструког прелома ноге прошла", рекао је О'Нил.

Селектор Ирске додао је да му сада предстоји дуг пут до повратка на терен.

"Последњи пут сам га видео после утакмице, дан уочи операције и тада је био прилично ошамућен и узрујан. Сада је време за опоравак. Ово је тежак ударац за њега, имао је феноменалну сезону у клубу, али и у репрезентацији као наш капитен", рекао је О'Нил.

Старт је био толико озбиљан, да режисер преноса није пустио успорени снимак.

О'Нил је рекао да не зна колико ће Колману бити потребно да се у потпуности опорави.

"Не знам колико ће се дуго опорављати, могу само да нагађам. Чак ни лекари не могу да процене. Некада се повреда закомпликује и опоравак може да потраје. Силно је мотивисан и одлучан у жељи да се се што пре врати на терен, а то понекад помогне у таквим ситуацијама", навео је О'Нил.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар