Kolman operisan, ali ne zna se koliko će pauzirati!

Selektor reprezentacije Irske Martin O'Nil potvrdio je da je operacija Šejmusa Kolmana protekla uspešno. Lekari nisu dali procenu koliko će trajati oporavak.

Fudbal 27.03.2017 | 12:00
Kolman operisan, ali ne zna se koliko će pauzirati!
Na utakmici grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koja je odigrana u petak, levi bek Velsa Nil Tejlor oštro je startovao nad Šejmusom Kolmanom i tom prilikom mu na dva mesta polomio desnu nogu.

Reprezentativac Irske hitno je operisan i selektor Martin O'Nil saopštio je da je hirurški zahvat protekao dobro.

"Imao je operaciju i bila je uspešna. Shvatio je sve što se desilo i veoma je razočaran. Biće potrebno vreme da se se u potpunosti oporavi. Doktori su veoma, veoma zadovoljni kako je operacija dvostrukog preloma noge prošla", rekao je O'Nil.

Selektor Irske dodao je da mu sada predstoji dug put do povratka na teren.

"Poslednji put sam ga video posle utakmice, dan uoči operacije i tada je bio prilično ošamućen i uzrujan. Sada je vreme za oporavak. Ovo je težak udarac za njega, imao je fenomenalnu sezonu u klubu, ali i u reprezentaciji kao naš kapiten", rekao je O'Nil.

Start je bio toliko ozbiljan, da režiser prenosa nije pustio usporeni snimak.

O'Nil je rekao da ne zna koliko će Kolmanu biti potrebno da se u potpunosti oporavi.

"Ne znam koliko će se dugo oporavljati, mogu samo da nagađam. Čak ni lekari ne mogu da procene. Nekada se povreda zakomplikuje i oporavak može da potraje. Silno je motivisan i odlučan u želji da se se što pre vrati na teren, a to ponekad pomogne u takvim situacijama", naveo je O'Nil.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar