Видео - Хечер хладан као шприцер: Овако највише волим!

"Право да вам кажем не знам шта је Џикић рекао на последњем тајм-ауту. Знам шта је нацртао. У тим моментима је све мутно. Само се сећам тог шута и славља на крају", каже Американац.  Цедевита је била виђена у финалу, али је Хечер крив за црно-белу експлозију! Партизан слави Вилијама Хечера који је поготком две секунде пре краја донео победу црно-белима над Цедевитом за 74:73 и изборио трећи, одлучујући меч у полуфиналној серији плеј-офа.

Кошарка 26.03.2017 | 12:15
Видео - Хечер хладан као шприцер: Овако највише волим!
Две секунде пре краја Партизан губи са једним поеном разлике против Цедевите. Вил Хечерузима лопту и даје кош са полудистанце, доноси црно-белима изједначење у серији и велику радост у Пиониру.

После утакмице можете да схватите и због чега је погодио. Невероватно је миран и сталожен.

"Тешко је описати овакву утакмицу. Цедевита је хтела да завши серију у Београду, а ми да је вратимо у Загреб. Направили смо неке глупе грешке на крају и дозволили им да поведу, али у последњом нападу сам имао добру позицију за шут и једноставно сам погодио".

Како се осећао у том моменту?

"Да будем искрен, најлепше се осећам у тим ситуацијама. Потпуно сам миран када се одлучује. Не знам како да вам опишем, али не размишљам о томе да ли ћу да погодим или промашим. Имао сам таквих шутева и ове и прошле сезоне у ПАОК-у. Уосталом то и јесте улога вође екипе. Поносан сам што су момци имали поверења у мене код тог последњег напада", рекао је Хечер.

Похвалио је популарни Хеч и навијаче.

"Ове сезоне мислим да смо већ превазишли очекивања, али сам у том последњем нападу желео да погодим и победом дам екипи шансу за мајсторицу у Загребу. Нису се зауставили навијачи до последње секунде вечерас, имали су велику улогу у овој победи".

Шта је Александар Џикић наредио на последњем тајм-ауту?

"Право да вам кажем не знам шта је Џикић рекао на последњем тајм-ауту. Знам шта је нацртао. У тим моментима је све мутно. Само се сећам тог шута и славља на крају", каже Американац.

Како се осећа Хечер после дуже паузе и неиграња?

"Паузирао месец дана. Сада је здрав, али истиче да се било тешко вратити се. Осећао сам да сам мало зарђао на првој утакмици, па сам био нервозан на старту у Загребу, али како је утакмица одмицала осећао сам се све боље, а то се пренело и на овај меч".

И те како се пренело.

Тако је постао јунак црно-белих и заказао одлучујући обрачун за финале АБА лиге 1. априла у Загребу.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар