Џикић: Од кукања нема вајде!

"Наша сезона се дели до Ниша и после Ниша", каже тренер црно-белих.

Кошарка 26.03.2017 | 08:45
Џикић: Од кукања нема вајде!
Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је да мора да буде задовољан победом над Цедевитом, иако је завршница могла да буде и боље одиграна.

Он је додао да ће екипи пријати седам дана паузе до мајсторице, али да не жели да кука на стање тима.

"Честитам Цедевити на доброј утакмици, мојима на победи. Ако можете да ми помогнете, па да постављате питања. Атмосфера је била таква каква јесте. Цедевита је врло искусна и квалитетна екипа. Они су успели да на крају одиграју прецизно шутерски у нападу. То су у ствари радили целу утакмицу. Можда смо могли боље у завршници, али најважније је да смо победили."

Убица Хечер није дозволио новог Нолана Смита! Партизан из гротла Пионира иде по финале у Загреб (ВИДЕО)

Он не верује да ће Цедевита да падне психолошки у трећем мечу после овакве завршнице.

"Одлука лиге је да се полуфинала играју на седам дана. Имамо сви времена да се физички одморимо и да се човек психички врати у нормалу после овако стресних утакмица. Да ли ће ова завршница имати неки посебан ефекат, заиста не знам. Право да ти кажем, појма немам."

Подсетио је, додуше невољно, на све што се екипи дешавало у претходна два месеца.

"Наша сезона се дели до Ниша и после Ниша. Ми смо сада... Нисам задовољан како и колико тренирамо, али принуђени смо на неке ствари и ту нема компромиса. Сад нам одговара што има пауза од седам дана. Гордон се враћа, Луковић, Хечер тренира. Од кукања нема вајде", закључио је Џикић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар