Серија А зове највећег српског мајстора!

Јуве и Наполи видели Тадића у Грузији.  Повећава се број заинтересованих клубова за најбољег играча селекције Славољуба Муслина.

Фудбал 26.03.2017 | 21:00
Серија А зове највећег српског мајстора!
Италијански гиганти Јувентус и Наполи послали су скауте на стадион Борис Пајчадзе у Тбилисију, како би на лицу места гледали највећег српског мајстора Душана Тадића, а нотеси су им сасвим сигурно били препуни позитивних ставки.

Офанзивни везиста Саутемптона постигао је први, а наместио други и трећи гол српског националног тима у Грузији и тако још једном показао да је најбољи играч селекције Славољуба Муслина.

Тадић има више него прихватљиву излазну клаузилу од 17.000.000 евра, што је више него достижна цена за оба италијанска клуба, али и многе остале заинтересоване тимове. То само значи да ће српски фудбалер моћи озбиљно да профитира на плати и новом уговору коју год дестинацију буде одабрао.

Пре Италијана најозбиљније се помињала шпанска Севиља, као идеално место за сваког фудбалера у Европи. Ту су још и Атлетико Мадрид, Вест Хем и Арсенал.

Тадић је готово савршени пример офанзивног везног играча, јер подједнако добро може да игра на бочним позицијама, али и на месту полушпица.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар