Serija A zove najvećeg srpskog majstora!

Juve i Napoli videli Tadića u Gruziji.  Povećava se broj zainteresovanih klubova za najboljeg igrača selekcije Slavoljuba Muslina.

Fudbal 26.03.2017 | 21:00
Serija A zove najvećeg srpskog majstora!
Italijanski giganti Juventus i Napoli poslali su skaute na stadion Boris Pajčadze u Tbilisiju, kako bi na licu mesta gledali najvećeg srpskog majstora Dušana Tadića, a notesi su im sasvim sigurno bili prepuni pozitivnih stavki.

Ofanzivni vezista Sautemptona postigao je prvi, a namestio drugi i treći gol srpskog nacionalnog tima u Gruziji i tako još jednom pokazao da je najbolji igrač selekcije Slavoljuba Muslina.

Tadić ima više nego prihvatljivu izlaznu klauzilu od 17.000.000 evra, što je više nego dostižna cena za oba italijanska kluba, ali i mnoge ostale zainteresovane timove. To samo znači da će srpski fudbaler moći ozbiljno da profitira na plati i novom ugovoru koju god destinaciju bude odabrao.

Pre Italijana najozbiljnije se pominjala španska Sevilja, kao idealno mesto za svakog fudbalera u Evropi. Tu su još i Atletiko Madrid, Vest Hem i Arsenal.

Tadić je gotovo savršeni primer ofanzivnog veznog igrača, jer podjednako dobro može da igra na bočnim pozicijama, ali i na mestu polušpica.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar