Мурињо био у Загребу због Мијатовића и Шукера, а не Перишића!

Менанџер Манчестер Јунајтеда Жозе Мурињо открио је разлоге посете Хрватској, које је изазвало огромно интересовање у медијима.

Фудбал 26.03.2017 | 18:00
Мурињо био у Загребу због Мијатовића и Шукера, а не Перишића!
Којим поводом је Жозе Мурињо био у Загребу?

Хрватски медији прво су пренели да је посетио главни град Хрватске, а потом и меч "коцкастих" и Украјине (1:0, како би договорио детаље трансфера Ивана Перишића из Интера у Манчестер јунајтед, али је, наравно, португалски стручњак то демантовао у каснијем разговору.

Дан раније, Индеx. је пренео вест да се ’Посебни’ налази у Загребу како би покушао да договори детаље око преласка Ивана Першића на Олд Трафорд.

Међутим, португалски стручњак је у разговору за медије открио да је у главни град Хрватске дошао како би се одморио.

“Овде сам дошао да уживам у слободним данима, да посетим неке добре пријатеље попут Мијатовића или Шукера. Знам да сви мисле да је разлог мог доласка у Загреб неки играч, али ви данас не морате да путујете како бисте видели неког играча. Ја их све познајем од раније“, рекао је Мурињо и додао:

"Дошао сам само као неко ко жели да ужива у лепом времену, а не у кишном какво је у Манчестеру“.

Жозе је заједно са Мијатовићем испратио меч између Хрватске и Украјине у којој су домаћини славили са 1:0, а са великим поштовањима говорио је о екипи Анте Чачића.

"Хрватска је јако добра екипа с одличним и искусним играчима. Сви они играју у највећим клубовима попут Реал Мадрида, Барселоне и Интера. Не сумњам да ће Хрватска бити и на следећем Мундијалу“, додао је за крај менаџер ’Ђавола’.

Међутим, није успео баш да ужива у шетњи Загребом јер су фоторепортери "добили дојаву" у ком је хотелу одсео и вребали су га на сваком кораку. Истакао је да је Хрватска врло добра екипа и да ће сигурно играти на Светском првенству, али није говорио о "мети" Јунајтеда Ивану Перишићу.

Наводно су "неразури" заинтересовани да продају хрватског репрезентативца, али за не мање од 52 милиона евра. Видећемо да ли то одговара Манчестер јунајтеду...

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар