Murinjo bio u Zagrebu zbog Mijatovića i Šukera, a ne Perišića!

Menandžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo otkrio je razloge posete Hrvatskoj, koje je izazvalo ogromno interesovanje u medijima.

Fudbal 26.03.2017 | 18:00
Murinjo bio u Zagrebu zbog Mijatovića i Šukera, a ne Perišića!
Kojim povodom je Žoze Murinjo bio u Zagrebu?

Hrvatski mediji prvo su preneli da je posetio glavni grad Hrvatske, a potom i meč "kockastih" i Ukrajine (1:0, kako bi dogovorio detalje transfera Ivana Perišića iz Intera u Mančester junajted, ali je, naravno, portugalski stručnjak to demantovao u kasnijem razgovoru.

Dan ranije, Index. je preneo vest da se ’Posebni’ nalazi u Zagrebu kako bi pokušao da dogovori detalje oko prelaska Ivana Peršića na Old Traford.

Međutim, portugalski stručnjak je u razgovoru za medije otkrio da je u glavni grad Hrvatske došao kako bi se odmorio.

“Ovde sam došao da uživam u slobodnim danima, da posetim neke dobre prijatelje poput Mijatovića ili Šukera. Znam da svi misle da je razlog mog dolaska u Zagreb neki igrač, ali vi danas ne morate da putujete kako biste videli nekog igrača. Ja ih sve poznajem od ranije“, rekao je Murinjo i dodao:

"Došao sam samo kao neko ko želi da uživa u lepom vremenu, a ne u kišnom kakvo je u Mančesteru“.

Žoze je zajedno sa Mijatovićem ispratio meč između Hrvatske i Ukrajine u kojoj su domaćini slavili sa 1:0, a sa velikim poštovanjima govorio je o ekipi Ante Čačića.

"Hrvatska je jako dobra ekipa s odličnim i iskusnim igračima. Svi oni igraju u najvećim klubovima poput Real Madrida, Barselone i Intera. Ne sumnjam da će Hrvatska biti i na sledećem Mundijalu“, dodao je za kraj menadžer ’Đavola’.

Međutim, nije uspeo baš da uživa u šetnji Zagrebom jer su fotoreporteri "dobili dojavu" u kom je hotelu odseo i vrebali su ga na svakom koraku. Istakao je da je Hrvatska vrlo dobra ekipa i da će sigurno igrati na Svetskom prvenstvu, ali nije govorio o "meti" Junajteda Ivanu Perišiću.

Navodno su "nerazuri" zainteresovani da prodaju hrvatskog reprezentativca, ali za ne manje od 52 miliona evra. Videćemo da li to odgovara Mančester junajtedu...

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar