Пријатељска: Тавамба и Леонардо "срушили" бијељински Радник!

Партизан у пријатељској утакмици победио Радник из Бијељине 2:0, головима Тавамбе и Леонарда.  Рађа се нови тандем: Леонардо – Тавамба!

Фудбал 25.03.2017 | 16:30
Пријатељска: Тавамба и Леонардо "срушили" бијељински Радник!
Слободан викенд у Суперлиги Партизан је искористио за одигравање пријатељске утакмице против Радника из Бијељине.

Црно-бели забележили су победу у Хумској - 2:0 (1:0). Стрелци за "парни ваљак" били су Леандре Тавамба у 34. и Леонардо у 59. минуту.

Занимљиво да је и Евертон имао одличну прилику да се упише у стрелце, али Бразилац није искористио пенал. Одлично је реаговао голман Радника Лучић.

Тренер Марко Николић испробао је све расположиве снаге, односно играче који нису имали обавезе према репрезентацијама. Најважније, утакмица против екипе из Бијељине протекла је без повреда.

Лепо и корисно! Тако би се могла најкраће описати данашња провера фудбалера Партизана против Радника из Бијељине. Црно-бели су на крају забележили очекивану победу (2:0), али није то једини разлог за задовољство шефа стручног штаба српског вицешампиона Марка Николића.

У одсуству репрезентативца Уроша Ђурђевића, Марко Николић је дао минуте суперталентованом нападачу Душану Влаховићу који је дуго кубурио са повредом. Он је играо у тандему са Тавамбом до 60.минута...

Фудбалери Партизана су професионално одрадили посао, није им мањкало жеље и агресивности, па су сходно томе квалитет више преточили у тријумф.

Екипа Радника је одолевала до 34.минута. Тада је мрежу гостију погодио Тавамба.Поново се робусни нападач одлично кретао, лепо сарађивао са остатком екипе. Посебно са Леонардом који је ставио тачку на пријатељски дуел.

Партизан ће у априлу месецу одиграти сигурно седам утакмица, шест у првенству и једну у Купу. Уколико буде успешан против "змајева" у масовнијем такмичењу, очекује га и осми априлски меч, што значи да ће црно-бели на свака четири дана играти такмичарску утакмицу.

ПАРТИЗАН: Кљајић (60′ Стевановић), Вулићевић (60′ Радин), Милетић (46′ Мунир), Остојић, Ћирковић, Јевтовић (71′ Марјановић), Евертон, Леонардо (71′ Илић), Ђуричковић, Тавамба (74′ Петров), Влаховић (60′ Ђилас).

Клупа: Стевановић, Ел Мунир, Илић, Ђилас, Радин, Петров, Марјановић, Врањанин.

РАДНИК: Лучић, Зељковић, Крсмановић, Косорић, Бајић, Бешировић, Стојановић, Ђурић, Окић, Васић, Обрадовић.

Играли су још: Хоџић, Филиповић, Франић, Арнаутовић, Китановић, Мотика, Брадоњић, Адемовић, Живановић.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар