Prijateljska: Tavamba i Leonardo "srušili" bijeljinski Radnik!

Partizan u prijateljskoj utakmici pobedio Radnik iz Bijeljine 2:0, golovima Tavambe i Leonarda.  Rađa se novi tandem: Leonardo – Tavamba!

Fudbal 25.03.2017 | 16:30
Prijateljska: Tavamba i Leonardo "srušili" bijeljinski Radnik!
Slobodan vikend u Superligi Partizan je iskoristio za odigravanje prijateljske utakmice protiv Radnika iz Bijeljine.

Crno-beli zabeležili su pobedu u Humskoj - 2:0 (1:0). Strelci za "parni valjak" bili su Leandre Tavamba u 34. i Leonardo u 59. minutu.

Zanimljivo da je i Everton imao odličnu priliku da se upiše u strelce, ali Brazilac nije iskoristio penal. Odlično je reagovao golman Radnika Lučić.

Trener Marko Nikolić isprobao je sve raspoložive snage, odnosno igrače koji nisu imali obaveze prema reprezentacijama. Najvažnije, utakmica protiv ekipe iz Bijeljine protekla je bez povreda.

Lepo i korisno! Tako bi se mogla najkraće opisati današnja provera fudbalera Partizana protiv Radnika iz Bijeljine. Crno-beli su na kraju zabeležili očekivanu pobedu (2:0), ali nije to jedini razlog za zadovoljstvo šefa stručnog štaba srpskog vicešampiona Marka Nikolića.

U odsustvu reprezentativca Uroša Đurđevića, Marko Nikolić je dao minute supertalentovanom napadaču Dušanu Vlahoviću koji je dugo kuburio sa povredom. On je igrao u tandemu sa Tavambom do 60.minuta...

Fudbaleri Partizana su profesionalno odradili posao, nije im manjkalo želje i agresivnosti, pa su shodno tome kvalitet više pretočili u trijumf.

Ekipa Radnika je odolevala do 34.minuta. Tada je mrežu gostiju pogodio Tavamba.Ponovo se robusni napadač odlično kretao, lepo sarađivao sa ostatkom ekipe. Posebno sa Leonardom koji je stavio tačku na prijateljski duel.

Partizan će u aprilu mesecu odigrati sigurno sedam utakmica, šest u prvenstvu i jednu u Kupu. Ukoliko bude uspešan protiv "zmajeva" u masovnijem takmičenju, očekuje ga i osmi aprilski meč, što znači da će crno-beli na svaka četiri dana igrati takmičarsku utakmicu.

PARTIZAN: Kljajić (60′ Stevanović), Vulićević (60′ Radin), Miletić (46′ Munir), Ostojić, Ćirković, Jevtović (71′ Marjanović), Everton, Leonardo (71′ Ilić), Đuričković, Tavamba (74′ Petrov), Vlahović (60′ Đilas).

Klupa: Stevanović, El Munir, Ilić, Đilas, Radin, Petrov, Marjanović, Vranjanin.

RADNIK: Lučić, Zeljković, Krsmanović, Kosorić, Bajić, Beširović, Stojanović, Đurić, Okić, Vasić, Obradović.

Igrali su još: Hodžić, Filipović, Franić, Arnautović, Kitanović, Motika, Bradonjić, Ademović, Živanović.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar