Тешка саобраћајна незгода у Бијељини

Двоје дјеце повријеђено је у тешкој саобраћајној незгоди која се данас у 12. 50 часова догодила у Мајевичкој улици у Бијељини, сазнаје БН телевизија.

Република Српска 25.03.2017 | 13:27
Тешка саобраћајна незгода у Бијељини
Из Опште боилнице "Свети врачеви" у Бијељини речено нам је да су повријеђена три лица, од којих су двоје дјеце.

Како нам је саопштено из Центра јавне безбједности Бијељина, у незгоди су учествовала два аутомобила, "пежо 206" којим је управљало лице Г.М. и "голф", чији је двадесетогодишњи возач Н.М. из Патковаче код Бијељине прошао без повреда.

"У другом аутомобилу, са возачем Г.М била су два малољетна дјетета од седам и 11 година. Сва три лица задобила су тјелесне повреде. Возач и његов млађи син су пуштени из болнице, а старији 11-годишњи  дјечак задржан је на болничком лијечењу, али није животно угрожен", потврдила нам је портпарол ЦЈБ Бијељина Александра Симојловић.

У току је истрага о околностима ове саобраћајне незгоде.



БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Разоцарани возац

25.03.2017 12:52

Како се вози и не цуди ме, последњих година аутомобила у Бн превисе нико се не придрзава основних правила нема змигавца,првенства пролаза,заустављања на пјесацком опсти хаос! А ПОЛИЦИЈА хм ста реци задњих пар дана искацу иза цоскова кривина ,заустављају не обиљезени тјерају да се пењес на тротоар кад зауставе пропаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

маркус

25.03.2017 18:05

Бас ме цуди.На овој раскрсници неки пролазе и кроз цисто црвено свјетло.Дзаба семафори кад пола возаца у Бн нема културу да пропусти пјесака на пјесацком,а камо ли да стане на црвеном.свјетлу.Под хитно треба увести камере на сваком раскршћу.Ко пређе бијелу зауставну линију одмах по џепу опали па да видите како ће да се поштују прописи и пролазак кроз жуто или црвено свјетло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

26.03.2017 08:25

Лахко је казну написат треба казну наплатит

ОДГОВОРИТЕ