Teška saobraćajna nezgoda u Bijeljini

Dvoje djece povrijeđeno je u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se danas u 12. 50 časova dogodila u Majevičkoj ulici u Bijeljini, saznaje BN televizija.

Republika Srpska 25.03.2017 | 13:27
Teška saobraćajna nezgoda u Bijeljini
Iz Opšte boilnice "Sveti vračevi" u Bijeljini rečeno nam je da su povrijeđena tri lica, od kojih su dvoje djece.

Kako nam je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina, u nezgodi su učestvovala dva automobila, "pežo 206" kojim je upravljalo lice G.M. i "golf", čiji je dvadesetogodišnji vozač N.M. iz Patkovače kod Bijeljine prošao bez povreda.

"U drugom automobilu, sa vozačem G.M bila su dva maloljetna djeteta od sedam i 11 godina. Sva tri lica zadobila su tjelesne povrede. Vozač i njegov mlađi sin su pušteni iz bolnice, a stariji 11-godišnji  dječak zadržan je na bolničkom liječenju, ali nije životno ugrožen", potvrdila nam je portparol CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović.

U toku je istraga o okolnostima ove saobraćajne nezgode.



BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Razocarani vozac

25.03.2017 12:52

Kako se vozi i ne cudi me, poslednjih godina automobila u Bn previse niko se ne pridrzava osnovnih pravila nema zmigavca,prvenstva prolaza,zaustavljanja na pjesackom opsti haos! A POLICIJA hm sta reci zadnjih par dana iskacu iza coskova krivina ,zaustavljaju ne obiljezeni tjeraju da se penjes na trotoar kad zaustave propast!

ODGOVORITE
Name

markus

25.03.2017 18:05

Bas me cudi.Na ovoj raskrsnici neki prolaze i kroz cisto crveno svjetlo.Dzaba semafori kad pola vozaca u Bn nema kulturu da propusti pjesaka na pjesackom,a kamo li da stane na crvenom.svjetlu.Pod hitno treba uvesti kamere na svakom raskršću.Ko pređe bijelu zaustavnu liniju odmah po džepu opali pa da vidite kako će da se poštuju propisi i prolazak kroz žuto ili crveno svjetlo.

ODGOVORITE
Name

Brko

26.03.2017 08:25

Lahko je kaznu napisat treba kaznu naplatit

ODGOVORITE