Заплијењено 28 килограма дроге

Припадници Федералне управе полиције пронашли су у Сарајеву 28 килограма дроге, највјероватније марихуане, и ухапсили два лица због сумње да су починили кривично дјело недозвољене производње и стављања у промет опојних дрога.

Босна и Херцеговина 25.03.2017 | 10:58
Заплијењено 28 килограма дроге
Порпарол Тужилаштва Кантона Сарајево Азра Бавчић изјавила је Срни да су припадници Федералне управе полиције ова два лица ухапсили синоћ, по налогу и под надзором Кантоналног тужилаштва. 

"Приликом претреса гараже коју користи један од осумњичених, полиција је пронашла 28 килограма дроге", навела је Бавчићева. 

Она је додала да су осумњичени спроведени у просторије Федералне управе полиције, те да ће након криминалистичке обраде бити предати у надлежност Тужилаштву Кантона Сарајево. 

Директор Федералне управе полиције Драган Лукач изјавио је да Управа на ширем подручју Федерације БиХ спроводи опсежну акцију потраге за више особа осумњичених за кријумчарење и стављање у промет тешких дрога. 

Лукач је за рекао да је ријеч о врло озбиљној акцији, која се спроводи према налогу Тужилаштва Кантона Сарајево, наводећи да је ријеч о можда и највећој запљени наркотика на простору БиХ, пренијели су синоћ федерални медији.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лав

25.03.2017 14:58

Среца да су ухапсени у РС сад БИ Мектиц СЕ појавио и сигурно рекао како је РС криминална.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кенбур

25.03.2017 18:51

Лаве пуши ,пуси мало тигру....