Бачених 35.000.000 евра?!

Тотенхем после годину дана продаје најскупље појачање у историји. . .  Како га се решити?

Фудбал 26.03.2017 | 22:00
Бачених 35.000.000 евра?!
После само годину дана, Тотенхем жели да се реши најскупље плаћеног играча у клупској историји. Спарси су прошлог лета у последњем дану прелазног рока срушили клупски рекорд када су за 35.000.000 евра довели француског везисту Мусу Сисока, али он није оправдао очекивања и уложени новац.

Сисоко није ни сенка играча из Њукасла којег је Тотенхем довео после велике битке са осталим премијерлигашима, а Евертон је тада био најупорнији. Карамеле се сада вероватно задовољно смеју што нису довели Сисока и што их је Тотенхем победио у том трансфер надметању.

Енглески медији откривају да су у Тотенхему спремни да саслушају понуде заинтересованих за Сисока. Наравно, не могу да извуку оних 35.000.000 које су. Спекулише се да би сада и 25.000.000 евра било довољно да Спарси дају зелено светло за продају Сисока.

Али како добити и толики новац с обзиром на његове игре?

Француз није стандардан код Покетина. У свим такмичењима је ове сезоне играо на 26 утакмица и уписао тек нешто више од 1.000 минута на терена. Није дао ниједан гол! И уписао је само четири асистенције...

У Премијер лиги је играо на 17 утакмица, али чак на 11 је улазио са клупе и пет пута је замењен што значи да је само једном провео свих 90 минута на терену. Имао је једну лакшу повреду и једном је искључен из игре. Вањама, Дајер, Ериксен и Али су стандардни, а скоро сдупло већу минутажу има и Муса Дембеле.

Да није етикете са астрономском ценом на његовом дресу, питање је да ли би Покетинопружио и оволику минутажу свом најскупљем играчу. Није тајна да су Сисоко и аргентински стручњак у лошим односима. Није тајна ни да га прати лоша репутација због проблематичног карактера који је показао на крају епизоде у Њукаслу када се није лепо понео према клубу и навијачима. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар