Мушкарци воле пажњу и нежност!

Устаљена је теорија да мушкарци баш и нису романтични, али и они воле да их обасипа пажња и нежности.

Забава 24.03.2017 | 21:27
Мушкарци воле пажњу и нежност!
Ових 10 романтичних ситница учиниће да се партнер изнова заљуби у вас.

Промените стил

Познато је да су мушкарци визуални типови, па можете постићи "вау" ефект одећом по његову укусу. Када коментарише како вам добро стоји уска блуза, обуците уз њу уске фармерке и чизме. Или га поведите у шопинг, али тако да барем једном он бира што би волео да види на вама.

Користите руке

Није реч о сексу или масажи (иако не би имао ништа против), него једноставно о додиривању и показивању физичке нежности у свакодневном животу. Држање за руке кад ходате улицом или играње стопалима на каучу подсетиће га да вам се свиђа његово тело. Ако одлучите да истражите сваки његов делић, само напред...

Терајте га да изађе с друштвом

Време с његовим пријатељима једнако му је важно као и вама дружење с пријатељицама. Ако му то признате, у његовим очима бићете независна, самопоуздана, секси жена. Пустите га да се повремено проведе са својим пријатељима. Ако то значи да имате слободно вече за опуштајућу купку и гледање филмова по вашем избору, сматрајте то бонусом.

Оставите му заводљиву поруку

Наравно да мушкарац жели да чује да га волите и да вам недостаје. Оставите му кратку, али слатку поруку у пословној торби или му пошаљите смс или мејл док је на послу, само да му кажете да се радујете томе шта ћете радити ноћас.

Уделите му комплимент

Кад идући пут приметите како му секси изгледају бицепси док износи ствари из аута или сече поврће у кухињи, реците му то. А кад се понуди да ће нешто да учини уместо вас, захвалите му. Такве речи су чисто злато, нарочито ако је имао тежак дан.

Слика говори хиљаду речи

У дигиталном добу, принтање фотографија све је мање уобичајено, и баш зато има посебну чар. Испринтајте неку лепу заједничку фотографију, на пример с путовања, и ставите је на истакнуто место или му дајте до знања да је имате уз себе. Тиме му показујете колико вам та успомена значи, и охрабрујете га на још таквих заједничких тренутака.

Дајте му слободно вече

Ако сте се договорили да ће он припремити нешто за вечеру, ослободите га те обавезе и наручите нешто из доставе. Ако је под стресом због презентације на послу, донесите му освежавајуће пиће. Мали гестови су довољни да се осећа као да је добио краљевски третман.

Промените навике у сексу

Ако сте навикли на секс у мраку, оставите светла упаљена. Водите љубав у некој другој просторији, или на неком другом месту. Разговарајте о својим тајним сексуалним фантазијама. Разбијање уобичајене рутине може бити забавно и освежавајуће.

Поделите искуство

Дарови који нису искључиво материјални него укључују доживљај односно искуство, на пример путовање или велнес третман, имају веће значење јер омогућују стварање лепих заједничкиух успомена. Истраживања показују да све више људи жели управо поклоне који их одводе из куће да доживе нешто ново. Стога мушкарцу радије поконите излет или заједничко навијање за његов омиљени клуб, него нови комад одеће.

Поверите му тајну

Осећај повезаности с вама на јединствен начин, какав нема ни с ким другим, важан је мушкарцу. Зато му поверите неки свој "топ сецрет" који ће знати само он. Тиме показујете дубљи ниво поверења у њега и у вашу везу.

(АЛО)

Коментари / 0

Оставите коментар