Америка бруји о Иванкином скандалу

Старија ћерка америчког председника у јавности је поштована као мало који члан породице Трамп. У медијима важи за успешну пословну жену од стила, мајку и способну жену, али и Иванка је била несташна у тинејџерским годинама. И управо једна прича из тих година, тачније љубавни скандал савршене ћерке, забавља америчке медије ових дана.

Свијет 24.03.2017 | 11:00
Америка бруји о Иванкином скандалу
Тинејџерка Иванка често је са породицом ишла на зимовања у монденски Аспен. Једно зимовање у Аспену Трампови памте по узбуни коју је изазвао Иванкин нестанак, пише "Аспен Даилy Неwс".
 
Видевши да му нема ћерке, Доналд Трамп истог тренутка пријавио је њен нестанак, а локална полиција бацила се у потрагу. У то време није било, као данас, мобилних телефона, па није било могуће као данас лако открити нечију локацију.

Након опсежне потраге Иванка је откривена - и то у хотелској соби у којој се све време крила са дечком. Полиција је експресно вратила Иванку тати.

"Аспен Даилy Неwс" није навео временски период када се тинејџ-скандал догодио, као ни ко је тинејџер који је "украо" Иванку, али познато је да је ћерка председника САД последњи пут била у Аспену са оцем и мајком 1998, годину дана након што се Доналд развео од друге супруге Марле Мејплс. Иванка је тад имала 17 година и похађала је приватну школу у Конектикату.

Још један скандал породице Трамп везује се за Аспен.

У исто време, 1989. године, у популарном зимовалишту нашли су се Доналд, његова тадашња жена Ивана и Марла Мејплс. Тада мис Грузије и глумица на почетку каријере упознала је Доналда 1985. године на једном догађају. Ивана је случајно чула телефонски разговор свог супруга и њиховог заједничког пријатеља о Марли.

"Питала сам га ко је Марла, а он ми је одговорио да је то девојка која га прогања већ две године. Питала сам га да ли је то озбиљно, а он ми је одговорио `ма само ме прогања`", испричала је касније Ивана.

Наредног дана Ивана је пришла Марлиној пријатељици на ски-стази и рекла јој да је од мужа чула да га њена пријатељица прогања већ две године и тражила да јој пренесе да она воли свог супруга.

Поред те жене стајала је Марла за коју Ивана наводно није знала како изгледа и чувши шта је Ивана рекла кренула за њом вичући: "Ја сам Марла и ја волим твог мужа. Волиш ли га ти?"

Ивана јој је одбрусила да остави њеног мужа на миру, а Доналд који је био у близини, склонио се да не учествује у свађи. Ипак уследила је озбиљна свађа, а шест недеља касније и развод. Доналд се касније оженио Марлом.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Карадоз

24.03.2017 12:28

1998 седамнаестогодисња Иванка била у хотелској соби са момком, мос мислит скаМдала....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјетропир

24.03.2017 16:33

Има мала страсну мемару (двије) !

ОДГОВОРИТЕ