Amerika bruji o Ivankinom skandalu

Starija ćerka američkog predsednika u javnosti je poštovana kao malo koji član porodice Tramp. U medijima važi za uspešnu poslovnu ženu od stila, majku i sposobnu ženu, ali i Ivanka je bila nestašna u tinejdžerskim godinama. I upravo jedna priča iz tih godina, tačnije ljubavni skandal savršene ćerke, zabavlja američke medije ovih dana.

Svijet 24.03.2017 | 11:00
Amerika bruji o Ivankinom skandalu
Tinejdžerka Ivanka često je sa porodicom išla na zimovanja u mondenski Aspen. Jedno zimovanje u Aspenu Trampovi pamte po uzbuni koju je izazvao Ivankin nestanak, piše "Aspen Daily News".
 
Videvši da mu nema ćerke, Donald Tramp istog trenutka prijavio je njen nestanak, a lokalna policija bacila se u potragu. U to vreme nije bilo, kao danas, mobilnih telefona, pa nije bilo moguće kao danas lako otkriti nečiju lokaciju.

Nakon opsežne potrage Ivanka je otkrivena - i to u hotelskoj sobi u kojoj se sve vreme krila sa dečkom. Policija je ekspresno vratila Ivanku tati.

"Aspen Daily News" nije naveo vremenski period kada se tinejdž-skandal dogodio, kao ni ko je tinejdžer koji je "ukrao" Ivanku, ali poznato je da je ćerka predsednika SAD poslednji put bila u Aspenu sa ocem i majkom 1998, godinu dana nakon što se Donald razveo od druge supruge Marle Mejpls. Ivanka je tad imala 17 godina i pohađala je privatnu školu u Konektikatu.

Još jedan skandal porodice Tramp vezuje se za Aspen.

U isto vreme, 1989. godine, u popularnom zimovalištu našli su se Donald, njegova tadašnja žena Ivana i Marla Mejpls. Tada mis Gruzije i glumica na početku karijere upoznala je Donalda 1985. godine na jednom događaju. Ivana je slučajno čula telefonski razgovor svog supruga i njihovog zajedničkog prijatelja o Marli.

"Pitala sam ga ko je Marla, a on mi je odgovorio da je to devojka koja ga proganja već dve godine. Pitala sam ga da li je to ozbiljno, a on mi je odgovorio `ma samo me proganja`", ispričala je kasnije Ivana.

Narednog dana Ivana je prišla Marlinoj prijateljici na ski-stazi i rekla joj da je od muža čula da ga njena prijateljica proganja već dve godine i tražila da joj prenese da ona voli svog supruga.

Pored te žene stajala je Marla za koju Ivana navodno nije znala kako izgleda i čuvši šta je Ivana rekla krenula za njom vičući: "Ja sam Marla i ja volim tvog muža. Voliš li ga ti?"

Ivana joj je odbrusila da ostavi njenog muža na miru, a Donald koji je bio u blizini, sklonio se da ne učestvuje u svađi. Ipak usledila je ozbiljna svađa, a šest nedelja kasnije i razvod. Donald se kasnije oženio Marlom.

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Karadoz

24.03.2017 12:28

1998 sedamnaestogodisnja Ivanka bila u hotelskoj sobi sa momkom, mos mislit skaMdala....

ODGOVORITE
Name

Vjetropir

24.03.2017 16:33

Ima mala strasnu memaru (dvije) !

ODGOVORITE