Не иде ми лоше, предсједник сам

Амерички предсједник Доналд Трамп је у интервјуу за Тиме имао само један одговор на питање шта мисли о властитој вјеродостојности, пошто је новинару рекао: "Изгледа да ми не иде толико лоше, јер ја сам предсједник, а ви нисте".

Свијет 24.03.2017 | 07:31
Не иде ми лоше, предсједник сам
Након питања о угледу Бијеле куће и његовој повезаности с обавјештајним службама, Трамп је избјегавао директан одговор и само понављао да је "наслиједио неред".

Према Трамповим ријечима, тај неред укључује ситуацију са Северном Корејом и Блиским истоком, ситуацију у трговини као и нетачне државне статистике о запослености.

"Наслиједио сам неред с пословима, упркос статистикама, знате, моје статистике су још боље, али то нису праве статистике, јер имате милионе људи који не могу да пронађу посао", рекао је Трамп, преноси портал Индеx.хр.

Када га је новинар упитао је ли забринут да ће све недоказане тврдње штетити његовој вјеродостојности, Трамп је одговорио: "Наведите која је тврдња нетачна! Мислим, искрено".

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

идиот

24.03.2017 07:44

Након не знам колико година Русија има сансу да просири своју утицај на земље трецег свијета. Најнеспособнији предсједник у историји САД, мада је и Бусх био упецатљив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОЈА

24.03.2017 11:38

Ја сам предсједник, а ви нисте А ја те питам а докле?

ОДГОВОРИТЕ