Ne ide mi loše, predsjednik sam

Američki predsjednik Donald Tramp je u intervjuu za Time imao samo jedan odgovor na pitanje šta misli o vlastitoj vjerodostojnosti, pošto je novinaru rekao: "Izgleda da mi ne ide toliko loše, jer ja sam predsjednik, a vi niste".

Svijet 24.03.2017 | 07:31
Ne ide mi loše, predsjednik sam
Nakon pitanja o ugledu Bijele kuće i njegovoj povezanosti s obavještajnim službama, Tramp je izbjegavao direktan odgovor i samo ponavljao da je "naslijedio nered".

Prema Trampovim riječima, taj nered uključuje situaciju sa Severnom Korejom i Bliskim istokom, situaciju u trgovini kao i netačne državne statistike o zaposlenosti.

"Naslijedio sam nered s poslovima, uprkos statistikama, znate, moje statistike su još bolje, ali to nisu prave statistike, jer imate milione ljudi koji ne mogu da pronađu posao", rekao je Tramp, prenosi portal Index.hr.

Kada ga je novinar upitao je li zabrinut da će sve nedokazane tvrdnje štetiti njegovoj vjerodostojnosti, Tramp je odgovorio: "Navedite koja je tvrdnja netačna! Mislim, iskreno".

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

idiot

24.03.2017 08:44

Nakon ne znam koliko godina Rusija ima sansu da prosiri svoju uticaj na zemlje treceg svijeta. Najnesposobniji predsjednik u istoriji SAD, mada je i Bush bio upecatljiv.

ODGOVORITE
Name

JOJA

24.03.2017 12:38

Ja sam predsjednik, a vi niste A ja te pitam a dokle?

ODGOVORITE