Перуанци запленили кокаин са Месијевим ликом!

Чега све неће да се сете. . . ?!

Фудбал 26.03.2017 | 19:00
Перуанци запленили кокаин са Месијевим ликом!
Перуанска полиција запленила је 1.417 килограма кокаина на којима се налазио лого са фотографијом фудбалера Барселоне Лионела Месија, као и његово име. Пошиљка се налазила у контејнерима који је требало да буду испоручени у Белгију, а дрога је процењена на 79.000.000 евра према уличној вредности, саопштиле су власти у Перуу.

Велики број пакета био је обележен Месијевим фотографијама док је остатак запакован у омоте са ликом шпанског краља. Занимљиво, паковање кокаина у фолију са фотографијомЛеа Месија теребало је у Европи да буде гаранција квалитета и чистоће кокаина, јер се по лику Аргентинца банде које тргују дрогом “споразумевају”.

Иначе, пошиљка је заплењена протеклог викенда у Лими након што је брод са контејнерима стигао у луку Каљао, која се налази надомак перуанске престонице.

Перу је, за оне који не знају, последњих година озбиљан конкурент Колумбији у производњи листића коке из којих се добија кокаин. За процват те гране криминала побринули су се мексички картели који су се одомаћили у Перуу, преносе тамошњи медији.

Ово је други пут да криминалци Месија користе у сврху диловања кокаина, а претходни путу у децембру 2015. двојица Порториканаца пали су јер су шверцовали 62 килограма, уличне вредности од око 2.500.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар