Лијепа Ђина - Фетелова љубав!

Када је 2015. возач Скудерија Ферарија загризао јабуку из Маранела, свој драги болид је назвао Ева. Данас је он „рекс“-краљ, па му пристаје и једна „регина“- краљица!

Остали спортови 25.03.2017 | 15:50
Лијепа Ђина - Фетелова љубав!
Ако је Себастијан Фетел на латинском „рекс“, односно краљ, онда она мора бити „регина“- краљица! Добро, Немац се играо и са емоцијама Италијана, па је своју краљицу преименовао у име Ређина, скраћено Ђина. Тако ће се ове сезоне звати Фетелов „СФ 70 Х“ болид Скудерија Ферарија.

Иначе, Немац није направио никакав преседан. Свештеничком или матичарском улогом бави се већ годинама. Још 2008. свој Торо Росо крстио је такође женским именом, Џули. У Ред Булу 2009. био је заљубљен у Кејт. Имао је он и једну Хајди, па Лиз, Менди и тако редом. Ко сад може да каже да Себастијан није већини англосаксонских дама поклонио по неку сезону? Једноставно, он сва та имена воли, а своје болиде обожава до бесвести.

Иначе, Себастијан Фетел је свој болид из дебитанске сезоне за Ферари назвао Ева! Да ли је он био Адам то је тешко рећи, али да је дебело загризао јабуку из Маранела, то збиља стоји. Ове године се чини да му она неће застати у грлу, јер Немац има изгледне шансе да се бори за титулу.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар