Lijepa Đina - Fetelova ljubav!

Kada je 2015. vozač Skuderija Ferarija zagrizao jabuku iz Maranela, svoj dragi bolid je nazvao Eva. Danas je on „reks“-kralj, pa mu pristaje i jedna „regina“- kraljica!

Ostali sportovi 25.03.2017 | 15:50
Lijepa Đina - Fetelova ljubav!
Ako je Sebastijan Fetel na latinskom „reks“, odnosno kralj, onda ona mora biti „regina“- kraljica! Dobro, Nemac se igrao i sa emocijama Italijana, pa je svoju kraljicu preimenovao u ime Ređina, skraćeno Đina. Tako će se ove sezone zvati Fetelov „SF 70 H“ bolid Skuderija Ferarija.

Inače, Nemac nije napravio nikakav presedan. Svešteničkom ili matičarskom ulogom bavi se već godinama. Još 2008. svoj Toro Roso krstio je takođe ženskim imenom, Džuli. U Red Bulu 2009. bio je zaljubljen u Kejt. Imao je on i jednu Hajdi, pa Liz, Mendi i tako redom. Ko sad može da kaže da Sebastijan nije većini anglosaksonskih dama poklonio po neku sezonu? Jednostavno, on sva ta imena voli, a svoje bolide obožava do besvesti.

Inače, Sebastijan Fetel je svoj bolid iz debitanske sezone za Ferari nazvao Eva! Da li je on bio Adam to je teško reći, ali da je debelo zagrizao jabuku iz Maranela, to zbilja stoji. Ove godine se čini da mu ona neće zastati u grlu, jer Nemac ima izgledne šanse da se bori za titulu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar