Интер би да пљачка Рому, а да прође јефтино!

Три танка разлога за Најнголана! После Маноласа и Стротмана, сада се Белгијанац помиње као највеће појачање Неразура наредног лета.

Фудбал 26.03.2017 | 10:30
Интер би да пљачка Рому, а да прође јефтино!
Интерови велики планови за наредно лето су уско везани за Рому. Као да су у миланском великану решили да једним ударцем убију две муве. Себе да појачају, а директног ривала да ослабе. Међутим, начин на који то желе да ураде, никоме не улива поверење...

Последња врућа прича на релацији Интер - Рома је Раџа Најноглан. Белгијски везиста је велика жеља Интера у летњем прелазном року.

Подсетимо да су пре тога Неразури повукли неке потезе и што се тиче Костаса Маноласа иКевина Стротмана. Са Грком су још у јануару почели преговоре и врло је вероватно да ће он у трансферу тешком 45.000.000 евра прећи из престонице на север Италије. Што сеСтротмана тиче, за њега су само испипавали терен и распитивали се под којим условима он може да дође. Није им се допало оно што су чули (40.000.000 евра) и окренули су сеНајнголану.

Интеров директор Аузилио је већ спремио стратегију како би могао да доведе Најногаланана Ђузепе Меацу. Први предлог ће бити да у трансфер укључи Марцела Брозовића и приде дода новац. Али питање је да ли Рому интересује таква понуда. Вучица жели да задржи популарног Нинџу, али због лоше финансијске ситуације ће можда бити принуђена да га прода за велике паре. Трампа чији део би био Брозовић није таква врста понуде...

Интер жели Најноглана из још једног економског разлога. Кинези на челу миланског великана имају значајне планове за ширење на тржиште Далеког истока, а Најнголан је битно име у тој причи. Он у том делу света ужива огромну популарност због свог индонежанског порекла и био би први Интеров манекен за Далеки исток.

Трећи разлог за долазак Најноглана би могао да буде Анотнио Конте. Наравно, ако Интеру прође план да доведе Италијана из Челсија о којем сања. Конте обожаваНајноглана, хтео је да га доведе у Јувентус, а потом и у Челси. Клупски челници га тада нису довољно подржали док би у Интеру имао већи кредит.

Међутим, све су то засад танки разлози да Интер крене отворено по сјајног везисту из Белгије. Ипак, Рома не може да буде спокојна јер Најноглан није задовољан неким детаљима око уговора и обећаних бонуса који нису испуњени... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар