Inter bi da pljačka Romu, a da prođe jeftino!

Tri tanka razloga za Najngolana! Posle Manolasa i Strotmana, sada se Belgijanac pominje kao najveće pojačanje Nerazura narednog leta.

Fudbal 26.03.2017 | 10:30
Inter bi da pljačka Romu, a da prođe jeftino!
Interovi veliki planovi za naredno leto su usko vezani za Romu. Kao da su u milanskom velikanu rešili da jednim udarcem ubiju dve muve. Sebe da pojačaju, a direktnog rivala da oslabe. Međutim, način na koji to žele da urade, nikome ne uliva poverenje...

Poslednja vruća priča na relaciji Inter - Roma je Radža Najnoglan. Belgijski vezista je velika želja Intera u letnjem prelaznom roku.

Podsetimo da su pre toga Nerazuri povukli neke poteze i što se tiče Kostasa Manolasa iKevina Strotmana. Sa Grkom su još u januaru počeli pregovore i vrlo je verovatno da će on u transferu teškom 45.000.000 evra preći iz prestonice na sever Italije. Što seStrotmana tiče, za njega su samo ispipavali teren i raspitivali se pod kojim uslovima on može da dođe. Nije im se dopalo ono što su čuli (40.000.000 evra) i okrenuli su seNajngolanu.

Interov direktor Auzilio je već spremio strategiju kako bi mogao da dovede Najnogalanana Đuzepe Meacu. Prvi predlog će biti da u transfer uključi Marcela Brozovića i pride doda novac. Ali pitanje je da li Romu interesuje takva ponuda. Vučica želi da zadrži popularnog Nindžu, ali zbog loše finansijske situacije će možda biti prinuđena da ga proda za velike pare. Trampa čiji deo bi bio Brozović nije takva vrsta ponude...

Inter želi Najnoglana iz još jednog ekonomskog razloga. Kinezi na čelu milanskog velikana imaju značajne planove za širenje na tržište Dalekog istoka, a Najngolan je bitno ime u toj priči. On u tom delu sveta uživa ogromnu popularnost zbog svog indonežanskog porekla i bio bi prvi Interov maneken za Daleki istok.

Treći razlog za dolazak Najnoglana bi mogao da bude Anotnio Konte. Naravno, ako Interu prođe plan da dovede Italijana iz Čelsija o kojem sanja. Konte obožavaNajnoglana, hteo je da ga dovede u Juventus, a potom i u Čelsi. Klupski čelnici ga tada nisu dovoljno podržali dok bi u Interu imao veći kredit.

Međutim, sve su to zasad tanki razlozi da Inter krene otvoreno po sjajnog vezistu iz Belgije. Ipak, Roma ne može da bude spokojna jer Najnoglan nije zadovoljan nekim detaljima oko ugovora i obećanih bonusa koji nisu ispunjeni... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar