"Прећутао сам и Кости и Фалкау..."!

Дијего Симеоне потпуно отворено говорио о могућности да овог лета остане без још једног сјајног нападача.

Фудбал 24.03.2017 | 16:30
"Прећутао сам и Кости и Фалкау..."!
Да ли би Антоан Гризман могао да напусти Атлетико Мадрид овог лета? Судећи према речимаДијега Симеонеа - то је сасвим могуће.

Нападач "јорганџија" има могућност да оде за 100 милиона евра, колико гласи договорена клаузула, а дуго се нагађа да је Манчестер јунајтед спреман да издвоји управо толико новца да би га довео на Олд Трафорд.

Ево шта о томе каже тренер Атлетика.

"Да ли би Гризман могао да оде овог лета? Да, јер у његовом уговору постоји излазна клаузулула и не постоје гаранције да ће остати. Не знам шта би све убудуће могло да се догоди", рекао је Аргентинац.

"Разговарао сам са њим током прошлог лета, причали смо много и тада је одлучио да остане. Рекао ми је да ће остати и то је урадио. Потом је причао са својим агентом и потписао уговор... Гризман ми никад не би дозволио да од њега захтевам да остане. Нисам то урадио ни са Дијего Костом, ни Радамелом Фалкаом, играчима који су ми дали своје животе. Очигледно је да сам их подржао у одлукама које су доносили", емотивно је додао Симеоне.

Тренер "јорганџија" додао је и да је Гризман веома интелигентан играч, који заслужује да наступа у Лиги шампиона и да се увек бори за титулу првака Европе". 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар