"Prećutao sam i Kosti i Falkau..."!

Dijego Simeone potpuno otvoreno govorio o mogućnosti da ovog leta ostane bez još jednog sjajnog napadača.

Fudbal 24.03.2017 | 16:30
"Prećutao sam i Kosti i Falkau..."!
Da li bi Antoan Grizman mogao da napusti Atletiko Madrid ovog leta? Sudeći prema rečimaDijega Simeonea - to je sasvim moguće.

Napadač "jorgandžija" ima mogućnost da ode za 100 miliona evra, koliko glasi dogovorena klauzula, a dugo se nagađa da je Mančester junajted spreman da izdvoji upravo toliko novca da bi ga doveo na Old Traford.

Evo šta o tome kaže trener Atletika.

"Da li bi Grizman mogao da ode ovog leta? Da, jer u njegovom ugovoru postoji izlazna klauzulula i ne postoje garancije da će ostati. Ne znam šta bi sve ubuduće moglo da se dogodi", rekao je Argentinac.

"Razgovarao sam sa njim tokom prošlog leta, pričali smo mnogo i tada je odlučio da ostane. Rekao mi je da će ostati i to je uradio. Potom je pričao sa svojim agentom i potpisao ugovor... Grizman mi nikad ne bi dozvolio da od njega zahtevam da ostane. Nisam to uradio ni sa Dijego Kostom, ni Radamelom Falkaom, igračima koji su mi dali svoje živote. Očigledno je da sam ih podržao u odlukama koje su donosili", emotivno je dodao Simeone.

Trener "jorgandžija" dodao je i da je Grizman veoma inteligentan igrač, koji zaslužuje da nastupa u Ligi šampiona i da se uvek bori za titulu prvaka Evrope". 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar