Мувају ме мушки, али ја их блокирам!

Популарни млади певач Љуба Перућица објашњава да је у данашње време уобичајено да и мушкарци мувају путем друштвених мрежа.

Забава 23.03.2017 | 15:18
Мувају ме мушки, али ја их блокирам!
Перућица, који се труди да приватни живот максимално сакрије од очију јавности, у искреном интервјуу за „Ало!” ипак признаје да тренутно нема девојку, али и да је смешно што се за њега говори да је геј.

Љуба се на промоцији сингла Мирчета Радуловића појавио у друштву колеге Милана Динчића Динче, са којим су га медији недавно и повезивали.

- Није ми Динча пратња, то ми је друг. Са њим сам сваки дан, тако да сам са њим дошао и сад. Сваки пут кад прочитам да сам са Динчом у вези, смејем се. Сви знају колико волимо жене. Данас ме је један наш текстописац назвао и рекао: „Све могу да разумем, али да пишу да сте ви гејеви, то не разумем” - каже нам Љуба.

Евидентно је да свакодневно добија љубавне поруке од жена. Међутим, проверили смо да ли му понуде шаљу и мушкарци.

- Па добијам, наравно. И мушкарци који немају везе са естрадом примају понуде од мушкараца. Свако има право да ти приђе и да те пита. У којој год да си професији. Мени ниједан мушкарац није пришао, углавном примим поруке, имаш блок, одбијеш и то је то - каже Перућица.

Потом смо проверили зашто више није у вези са манекенком са којом се донедавно појављивао на разним догађајима.

- То је било кратког даха, новинари су тог тренутка налетели када смо се појавили заједно, али се иначе не би знало. Ја више волим да прође неко време пре него што било шта објавим. Сад немам девојку. Још сам млад да се уозбиљим и везујем. Увек има девојака које ми се свиђају, мораш да имаш инспирацију, али млад сам... - каже Љуба и додаје какав тип девојке воли.

- Није битно да ли је плава или црна, већ да је нормална и позитивна. И да има харизму. Не мора да ме осваја на први поглед, може и на други - кроз смех прича Перућица, који припрема нове песме, које ће ускоро представити публици.

 (Ало.рс)
 

Коментари / 0

Оставите коментар