Ален Стевановић оперисан, завршио сезону!

Фудбалер Партизана Ален Стевановић неће играти до краја сезоне пошто је оперисао скочни зглоб леве ноге, саопштио је клуб.

Фудбал 23.03.2017 | 17:00
Ален Стевановић оперисан, завршио сезону!
Велики пех за црно-беле!

Фудбалер Партизана Ален Стевановић (26) неће играти до краја сезоне пошто је оперисао скочни зглоб леве ноге, саопштио је данас његов клуб.

Стевановић је оперисан у среду у Италији, земљи у којој је дуго живео. Он је је ишао на операцију због проблема са хрскавицом. Исти играч пропустио је и сам финиш јесењег дела првенства због озбиљне посекотине коју је добио приликом једног дуела.

"Операција је прошла одлично и сада следи период опоравка", рекао је лекар Партизана Илија Росић, а клуб пренео на друштвеним мрежама.

"Ален је дуго живео у Италији, тако да му познавање језика додатно олакшава постоперативну процедуру у Риму. За Стевановића је пролећни део првенства завршен", навео је клуб.

Стевановић је ове сезоне постигао два гола и забележио једну асистенцију на 19 утакмица у црно-белом дресу. Његова повреда значи и шанса за Немању Михајловића, који такође игра на позицији левог крила и с којим се Стевановић ове сезоне смењивао у стартних 11 код тренера Марка Николића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар