Alen Stevanović operisan, završio sezonu!

Fudbaler Partizana Alen Stevanović neće igrati do kraja sezone pošto je operisao skočni zglob leve noge, saopštio je klub.

Fudbal 23.03.2017 | 17:00
Alen Stevanović operisan, završio sezonu!
Veliki peh za crno-bele!

Fudbaler Partizana Alen Stevanović (26) neće igrati do kraja sezone pošto je operisao skočni zglob leve noge, saopštio je danas njegov klub.

Stevanović je operisan u sredu u Italiji, zemlji u kojoj je dugo živeo. On je je išao na operaciju zbog problema sa hrskavicom. Isti igrač propustio je i sam finiš jesenjeg dela prvenstva zbog ozbiljne posekotine koju je dobio prilikom jednog duela.

"Operacija je prošla odlično i sada sledi period oporavka", rekao je lekar Partizana Ilija Rosić, a klub preneo na društvenim mrežama.

"Alen je dugo živeo u Italiji, tako da mu poznavanje jezika dodatno olakšava postoperativnu proceduru u Rimu. Za Stevanovića je prolećni deo prvenstva završen", naveo je klub.

Stevanović je ove sezone postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju na 19 utakmica u crno-belom dresu. Njegova povreda znači i šansa za Nemanju Mihajlovića, koji takođe igra na poziciji levog krila i s kojim se Stevanović ove sezone smenjivao u startnih 11 kod trenera Marka Nikolića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar