Мбапе надмашио Анрија, а Енглези броје милионе!

Фудбалер Монака Килијан Мбапе рекао је да не зна шта се о њему пише у Енглеској и да га стечена слава није ни мало пореметила. Осамнаестогодишњег Француза већ називају новим Тјеријем Анријем, а да има предиспозиције да буде чак и бољи од легендарног нападача Арсенала и Барселоне он је потврдио тако што му је преотео рекорд.

Фудбал 23.03.2017 | 15:30
Мбапе надмашио Анрија, а Енглези броје милионе!
Француз је ове сезоне "експлодирао", постао је најмлађи играч у последњих 30 година који је у шампионату ове земље постигао 13 голова. Он је то учинио са 18 година и три месеца, а легендарни Анри је до те бројке стигао годину дана старији. Уз то, један је од најзаслужнијих за то што се Монако нашао у четвртфиналу Лиге шампиона, а ускоро ће дебитовати и за сениорску репрезентацију.

За њега су већ заинтересовани бројни европски великани, а сматра се да су најјаче загризли Арсенал и Манчестер јунајтед. Они би веома радо Мбапеа видели у својим редовима, али младог фудбалера то претерано и не интересује.

- Извините, не знам шта пишу у Енглеској о мени. Не потресам се због пажње коју добијам, устанем ујутру, идем на тренинг, као и сви остали. На утакмицама се трудим да радим оно што сам вежбао - кратко је прокоментарисао Мбапе.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар