Mbape nadmašio Anrija, a Englezi broje milione!

Fudbaler Monaka Kilijan Mbape rekao je da ne zna šta se o njemu piše u Engleskoj i da ga stečena slava nije ni malo poremetila. Osamnaestogodišnjeg Francuza već nazivaju novim Tjerijem Anrijem, a da ima predispozicije da bude čak i bolji od legendarnog napadača Arsenala i Barselone on je potvrdio tako što mu je preoteo rekord.

Fudbal 23.03.2017 | 15:30
Mbape nadmašio Anrija, a Englezi broje milione!
Francuz je ove sezone "eksplodirao", postao je najmlađi igrač u poslednjih 30 godina koji je u šampionatu ove zemlje postigao 13 golova. On je to učinio sa 18 godina i tri meseca, a legendarni Anri je do te brojke stigao godinu dana stariji. Uz to, jedan je od najzaslužnijih za to što se Monako našao u četvrtfinalu Lige šampiona, a uskoro će debitovati i za seniorsku reprezentaciju.

Za njega su već zainteresovani brojni evropski velikani, a smatra se da su najjače zagrizli Arsenal i Mančester junajted. Oni bi veoma rado Mbapea videli u svojim redovima, ali mladog fudbalera to preterano i ne interesuje.

- Izvinite, ne znam šta pišu u Engleskoj o meni. Ne potresam se zbog pažnje koju dobijam, ustanem ujutru, idem na trening, kao i svi ostali. Na utakmicama se trudim da radim ono što sam vežbao - kratko je prokomentarisao Mbape.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar