Радник из Бијељине у суботу игра против Партизана!

Бијељински Радник ће у суботу с почетком у 14 часова одиграти пријатељску утакмицу против црно-белих у Београду без присуства публике.

Фудбал 23.03.2017 | 15:00
Радник из Бијељине у суботу игра против Партизана!
Семберски клуб ће предстојећег викенда гостовати Партизану у Београду.

радник из Бијељине жели на најбољи могући начин да искористи паузу у Премијер лиги Босне и Херцеговине, па су договорили озбиљну проверу у Србији.

"Ово је најбољи начин да искористимо паузу у првенству. Прихватили смо позив наших спортских пријатеља из Партизана. То је још један, додатни плус за наш клуб и његову даљу афирмацију. Наспрам себе ћемо имати квалитетног противника, али и одличне услове да на квалитетној подлози Партизановог стадиона пружимо добру партију и стекнемо ново искуство", изјавио је шеф стручног штаба Бијељинаца Небојша Милошевић.

Осим неколико повријеђених играча, тренеру Радника на располагању такође неће бити ни тандем Демир Пецо - Бесим Шербечић, с обзиром да су позвани у репрезентативне селекције БиХ.

Радник је први лигашки део сезоне окончао на четвртом месту са 37 бодова и у наставку сезоне ће се такмичити у Лиги за шампиона БиХ.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар