Radnik iz Bijeljine u subotu igra protiv Partizana!

Bijeljinski Radnik će u subotu s početkom u 14 časova odigrati prijateljsku utakmicu protiv crno-belih u Beogradu bez prisustva publike.

Fudbal 23.03.2017 | 15:00
Radnik iz Bijeljine u subotu igra protiv Partizana!
Semberski klub će predstojećeg vikenda gostovati Partizanu u Beogradu.

radnik iz Bijeljine želi na najbolji mogući način da iskoristi pauzu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, pa su dogovorili ozbiljnu proveru u Srbiji.

"Ovo je najbolji način da iskoristimo pauzu u prvenstvu. Prihvatili smo poziv naših sportskih prijatelja iz Partizana. To je još jedan, dodatni plus za naš klub i njegovu dalju afirmaciju. Naspram sebe ćemo imati kvalitetnog protivnika, ali i odlične uslove da na kvalitetnoj podlozi Partizanovog stadiona pružimo dobru partiju i steknemo novo iskustvo", izjavio je šef stručnog štaba Bijeljinaca Nebojša Milošević.

Osim nekoliko povrijeđenih igrača, treneru Radnika na raspolaganju takođe neće biti ni tandem Demir Peco - Besim Šerbečić, s obzirom da su pozvani u reprezentativne selekcije BiH.

Radnik je prvi ligaški deo sezone okončao na četvrtom mestu sa 37 bodova i u nastavku sezone će se takmičiti u Ligi za šampiona BiH.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar