"Меси сигурно остаје"!

Спортски директор Барселоне уверава да ће један од најбољих фудбалера света продужити уговор са клубом.

Фудбал 23.03.2017 | 10:30
"Меси сигурно остаје"!
Ако у међувремену не потпише нови уговор са Барселоном, Лионел Меси (29) ће од 1. јануара 2018. бити слободан да преговара са било којим клубом и да уговори трансфер за лето исте године.

Због тога се у Шпанији доста спекулише његовим одласком са Ноу Кампа после 16 година проведених тамо, али спортски директор Роберт Фернандез уверава да нема ни најмањег разлога за панику међу навијачима Барсе.

"Меси ће продужити уговор, као што сам и раније најављивао. Срећан је у Барселони, задовољан је улогом у тиму, град му одговара... Немам ни најмању сумњу да ће потписати. Видим то и у његовим очима, али да не причам превише".

Фернандез је додао да ће клуб задржати и Андреса Инијесту (32), коме уговор такође истиче лета 2018, док је по питању потраге за новим тренером рекао да Луиса Енрикеа неће наследити Масимилијано Алегри из Јувентуса.

Кандидати за клупу Каталонаца су Хуан Карлос Унзуе, актуелни Енрикеов помоћник и некадашњи голман Барселоне и Севиље, као и тренер Атлетика из Билбаоа, Ернесто Валверде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар