"Mesi sigurno ostaje"!

Sportski direktor Barselone uverava da će jedan od najboljih fudbalera sveta produžiti ugovor sa klubom.

Fudbal 23.03.2017 | 10:30
"Mesi sigurno ostaje"!
Ako u međuvremenu ne potpiše novi ugovor sa Barselonom, Lionel Mesi (29) će od 1. januara 2018. biti slobodan da pregovara sa bilo kojim klubom i da ugovori transfer za leto iste godine.

Zbog toga se u Španiji dosta spekuliše njegovim odlaskom sa Nou Kampa posle 16 godina provedenih tamo, ali sportski direktor Robert Fernandez uverava da nema ni najmanjeg razloga za paniku među navijačima Barse.

"Mesi će produžiti ugovor, kao što sam i ranije najavljivao. Srećan je u Barseloni, zadovoljan je ulogom u timu, grad mu odgovara... Nemam ni najmanju sumnju da će potpisati. Vidim to i u njegovim očima, ali da ne pričam previše".

Fernandez je dodao da će klub zadržati i Andresa Inijestu (32), kome ugovor takođe ističe leta 2018, dok je po pitanju potrage za novim trenerom rekao da Luisa Enrikea neće naslediti Masimilijano Alegri iz Juventusa.

Kandidati za klupu Katalonaca su Huan Karlos Unzue, aktuelni Enrikeov pomoćnik i nekadašnji golman Barselone i Sevilje, kao i trener Atletika iz Bilbaoa, Ernesto Valverde.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar