Меша остао без још једног "Змаја" - Данијела Миличевића!

Фудбалер Генка и репрезентације Босне и Херцеговине Данијел Миличевић пропустиће наредне утакмице са Гибралтаром и Албанијом због повреде.

Фудбал 21.03.2017 | 20:30
Меша остао без још једног "Змаја" - Данијела Миличевића!
Везни играч белгијског клуба је стигао на окупљање "змајева" у Тренинг камп у Зеници, али је у медицинском прегледу установљено да је повријеђен и да сигурно неће моћи да наступи у суботу против ГИбралтара у квалификацијама за Мундијал, али ни три дана касније у пријатељском двобоју у Елбасану.

"Након прегледа је утврђено да Данијел Милићевић има повреду унутрашњег колатералног лигамента лијевог кољена, те селектор Мехмед Баждаревић неће моћи да рачуна на њега за утакмице са Гибралтаром и Албанијом. Играч Генка би данас требао да се врати у Белгију на даље лијечење",наведено је на званичном сајту ФС БиХ.

Миличевић је дебитовао у дресу БиХ у септембру прошле године против Естоније (5:0) у Зеници и асистирао Ведаду Ибишевићу за погодак у мечу против Естоније (5:0) у првом колу квалификација за Свјетско првенство 2018. године у Русији.

Подсјетимо, Баждаревић у односу на Грчку у претходном дуелу, у суботу на "Билином пољу" неће моћи да рачуна на капитена Едина Џеку, Сенада Лулића, Огњена Врањеша и Мату Јајала због картона, Емира Спахића, који нема клуб, те повријеђене Милана Ђурића и Изета Хајровића.

Босна и Херцеговина тренутно се налази на трећој позицији у групи са седам бодова, иза Белгије и Грчке које имају 12, односно 10 бодова. Кипар и Естонија имају по три бода, док је Гибралтар без бодова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар