Гризман: У Барсу или Реал...? Што да не!

Најбољи фудбалер мадридског Атлетика признао је да би једног дана могао да заигра у редовима два највећа шпанска клуба.

Фудбал 22.03.2017 | 16:00
Гризман: У Барсу или Реал...? Што да не!
Антоан Гризман, који данас слави 26. рођендан, већ дуго је на мети великих европских клубова. Француз трећу сезону игра у Атлетико Мадриду, тврди да је срећан, али је питање колико ће се још задржати на Висенте Калдерону.

"Удицу" су бацили Реал Мадрид, Барселона, Пари сен Жермен, Манчестер јунајтед и за очекивати је да ће на лето бити на "слатким мукама".

Он не одбрацује могућност да би једног дана мого да заигра за два највећа клуба у Шпанији.

"Да ли бих једног дана могао да заиграм за Барсу или Реал? Зашто да не... Сан сваког играча је да игра за неки од тих највећих клубова, или Бајерн", изјавио је за "Л'Екип" француски репрезентативац.

"Ипак, не видим сада себе у тим клубовима. Срећан сам у Атлетику. Немам намеру да напуштам Атлетико ни због Пари сен Жермена, или Кине, МЛС, Русије или било које друге дестинације. Задовољан сам својим животом овде", поручио је Гризман.

Он је свестан да ће доћи дан када ће бити спреман да промени клуб. Пре почетка сезоне је поручио да му је било драго када је тренер Дијего Симеоне одлучио да продужи уговор са Атлетиком и остане на клупи 2018. године. Ипак, тврди да то није била пресудна одлука.

"Истина је да ми је било драго када ми је Дијего пред старт сезоне рекао да ће остати, па сам и ја то одлучио, одговарало ми је, али ми нисмо нераздвојни. Моја будућност не зависи од Симеонеа. Једног дана ће он отићи, или ја, то је реалност", поручио је најбољи играч "јорганџија".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар