Grizman: U Barsu ili Real...? Što da ne!

Najbolji fudbaler madridskog Atletika priznao je da bi jednog dana mogao da zaigra u redovima dva najveća španska kluba.

Fudbal 22.03.2017 | 16:00
Grizman: U Barsu ili Real...? Što da ne!
Antoan Grizman, koji danas slavi 26. rođendan, već dugo je na meti velikih evropskih klubova. Francuz treću sezonu igra u Atletiko Madridu, tvrdi da je srećan, ali je pitanje koliko će se još zadržati na Visente Kalderonu.

"Udicu" su bacili Real Madrid, Barselona, Pari sen Žermen, Mančester junajted i za očekivati je da će na leto biti na "slatkim mukama".

On ne odbracuje mogućnost da bi jednog dana mogo da zaigra za dva najveća kluba u Španiji.

"Da li bih jednog dana mogao da zaigram za Barsu ili Real? Zašto da ne... San svakog igrača je da igra za neki od tih najvećih klubova, ili Bajern", izjavio je za "L'Ekip" francuski reprezentativac.

"Ipak, ne vidim sada sebe u tim klubovima. Srećan sam u Atletiku. Nemam nameru da napuštam Atletiko ni zbog Pari sen Žermena, ili Kine, MLS, Rusije ili bilo koje druge destinacije. Zadovoljan sam svojim životom ovde", poručio je Grizman.

On je svestan da će doći dan kada će biti spreman da promeni klub. Pre početka sezone je poručio da mu je bilo drago kada je trener Dijego Simeone odlučio da produži ugovor sa Atletikom i ostane na klupi 2018. godine. Ipak, tvrdi da to nije bila presudna odluka.

"Istina je da mi je bilo drago kada mi je Dijego pred start sezone rekao da će ostati, pa sam i ja to odlučio, odgovaralo mi je, ali mi nismo nerazdvojni. Moja budućnost ne zavisi od Simeonea. Jednog dana će on otići, ili ja, to je realnost", poručio je najbolji igrač "jorgandžija".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar