Истрага због скандала у УИО

Директор Управе за индиректно опорезивање БиХ Миро Џакула наложио је данас покретање интерне истраге против двоје радника, чије су фотографије масаже на радном мјесту јуче објавили медији.

Босна и Херцеговина 21.03.2017 | 15:51
Истрага због скандала у УИО
"Поводом јуче објављених фотографија непримјереног садржаја у многим медијима у Босни и Херцеговини, данас је у згради Управе за индиректно опорезивање одржан састанак након којег је директор Управе дао налог за поступање Одсјеку за унутрашњу контролу.

"Овај ће Одсјек из надлежности свог рада у наредна три дана прикупити све релевантне чињенице везано за спорни догађај, те покушати утврдити стварну аутентичност спорних фотографија. Између осталог биће узете изјаве свих запослених који су били укључени у наведени догађај, или који имају било каква сазнања везано за исти“, потврдио је портпарол УИО БиХ Ратко Ковачевић.

 Он је казао да ће по утврђивању стварног чињеничног стања, надлежни Одсјек за унутрашњу контролу предложити директору УИО и евентуалне наредне мјере које ће предузети у смислу утврђивања одговорности, а у складу са важећим прописима које примјењује Управа за индиректно опорезивање БиХ.

На спорној фотографији, како су објавили медији, виде се голе ноге и задњица жене која лежи на столу у једној од канцеларија у Управи за индиректно опрезивању. Такође, се види како је један мушкарац масира.

(СБ)
(фото: Независне)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Чипка итд.

21.03.2017 15:19

Довољно их је видјети на паузи како су нафракане...па да се уопште не зачудиш овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

21.03.2017 17:35

Није да браним, ал овакве фотке сваки просјецни средњосколац мозе направити како хоце, не видим бас ниста из овога, треба ми висе материјала.

Name

Хе хе

21.03.2017 15:50

Истрага о томе ко је неовластено снимао.И објавио. То свакако није у реду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

21.03.2017 16:47

Зато није лосе да се све фамилија запосли у једном предузецу па неце бити масаза на радном мјесту.

Name

Ссс

21.03.2017 16:56

Цим је комисија формирана нема ниста од тога као и до сада.Мозда то мозе ријесити великики љубавник,бивси сеф кабинета Дјакуле који јако добро зна како се то ради на радном мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црн нокат

21.03.2017 17:47

Страх ме да није инцест у питању посто су сви унутра запослени родбински.

ОДГОВОРИТЕ