Драма у авиону "Ер Србије"

Четворо путника авиона "Ер Србије" који је јутрос из Београда полетео ка Лондону, сви Британци пакистанског поријекла, приведени су по слетању на "Хитроу" због угрожавања безбједности.

Србија 20.03.2017 | 18:53
Драма у авиону "Ер Србије"
Чланови посаде и путници, међу којима је била и новинарка Бете, прво су осјетили дим цигарета. Три млађа мушкарца и жена су и послије више упозорења путника, наставили да пуше.

Ситуација током двочасовног лета била је напета, долазило је и до свађе са путницима, а приведена путница је остале путнике оптуживала за расизам.

Током лета четворо приведених су нон-стоп сједали и устајали, премјештала се са мјеста на мјесто, а друга четири млађа путника из авиона су практично служила као обезбјеђење и спрјечавали их да шетају по авиону.

Једна од стјуардеса отела је паклу цигарета и упаљач једном од приведених, одузела пасош и издала писано упозорење, а у једном тренутку запријетила је и да ће авион принудно слетјети.

Када је авион коначно слетио у Лондон сви путници су замољени да остану на својим сједиштима и тада је ушла полиција, ухапсила четворо путника, а од оних путника у задњим радовима који су им били најближи узети су искази.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Генерал

20.03.2017 18:40

Науцили људи да пусе у Србији па хоце да га пусе и у свијету . Небески пусаци.....

ОДГОВОРИТЕ