Drama u avionu "Er Srbije"

Četvoro putnika aviona "Er Srbije" koji je jutros iz Beograda poleteo ka Londonu, svi Britanci pakistanskog porijekla, privedeni su po sletanju na "Hitrou" zbog ugrožavanja bezbjednosti.

Srbija 20.03.2017 | 18:53
Drama u avionu "Er Srbije"
Članovi posade i putnici, među kojima je bila i novinarka Bete, prvo su osjetili dim cigareta. Tri mlađa muškarca i žena su i poslije više upozorenja putnika, nastavili da puše.

Situacija tokom dvočasovnog leta bila je napeta, dolazilo je i do svađe sa putnicima, a privedena putnica je ostale putnike optuživala za rasizam.

Tokom leta četvoro privedenih su non-stop sjedali i ustajali, premještala se sa mjesta na mjesto, a druga četiri mlađa putnika iz aviona su praktično služila kao obezbjeđenje i sprječavali ih da šetaju po avionu.

Jedna od stjuardesa otela je paklu cigareta i upaljač jednom od privedenih, oduzela pasoš i izdala pisano upozorenje, a u jednom trenutku zaprijetila je i da će avion prinudno sletjeti.

Kada je avion konačno sletio u London svi putnici su zamoljeni da ostanu na svojim sjedištima i tada je ušla policija, uhapsila četvoro putnika, a od onih putnika u zadnjim radovima koji su im bili najbliži uzeti su iskazi.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

General

20.03.2017 19:40

Naucili ljudi da puse u Srbiji pa hoce da ga puse i u svijetu . Nebeski pusaci.....

ODGOVORITE