СП - “Операција Грузија”: Знам их, идемо да их побиједимо!

Селектор Србије Славољуб Муслин окупио репрезентативце у Старој Пазови пред гостовање у Тбилисију.

Фудбал 20.03.2017 | 14:00
СП - “Операција Грузија”: Знам их, идемо да их побиједимо!
Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин окупио је данас играче за изузетно важно гостовање у Грузији и поручио да је тај дуел тренутно најважнији у квалификацијама.

“Утакмица у Грузији није најважнија у овом квалификационом циклусу, али за мене јесте, јер је наредна. Идемо по три бода, али знамо да неће бити лако. Сваки бод је важан, исти су и против “малих” и других. Ми смо и у Велсу ишли на на победу, али смо на крају освојили бод”, рекао је Муслин новинарима у Старој Пазови.

Према његовим речима Грузини су у најмању руку непредвидива репрезентација.

“Могу да одиграју врло добро, чак и против најбољих селекција Европе, али и да подбаце против слабијих од себе. Познајем њихов менталитет, радио сам са доста грузијских репрезентативаца у Русији”, истакао је Муслин уз констатацију да је задовољан формом играча и да ће остати доследан формацији.

Он је открио да је ФИФА одобрила Александру Пријовићу из солунског ПАОК-а да заигра за Србију и да ће добити позив када се опорави од повреде.

Србија после цетири одиграна кола у Д групи квалификација за Мундијал у Русији заузима друго место са осам бодова, два мање од Ирске, док су Грузијци пети са два освојена бода.

Утакмица између Грузије и Србије игра се у петак од 18 сати на стадиону “Борис Паичадзе” у Тбилисију.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар