Секс са малољетницом - затвор, а тамо игра ''Фантази''!

Енглески фудбалер Адам Џонсон, наводно, из затвора игра Фантасy менаџера у лиги у којој су још неки фудбалери. У затвору негирају да је осуђеницима омогућен приступ интернету.

Фудбал 24.03.2017 | 14:00
Секс са малољетницом - затвор, а тамо игра ''Фантази''!
Адам Џонсон, фудбалер који је прошлог марта осуђен на 6 година затвора због секса са малолетницом, наводно, има свој виртуелни фудбалски тим у Фантасy игри.

Енглески медији пишу да је Џонсон менаџер тима под називом "Бронсон 11", а да у приватној лиги (Демонс леагуе 1) учествују још неки фудбалери, његови бивши саиграчи и пријатељи, попут Стивена Флечера и Џордана Пикфорда.

Према енглексим законима, осуђеницима је забрањен приступ интернету, али енглески медији преносе сазнања да 29-годишњи Донсон, бивши фудбалер Сандерленда, заиста игра ову виртуелну игру, а да назив његовог тима наводи на једног од најозглашенијих британских затвореника - Чарлса Бронсона. Број 11 у имену тима је због тога што је Џонсон на дресу носио тај број.

Медији наводе и да је играч Фантасy, чији је тим "Бронсон 11", направио два трансфера.

Џонсон, који издржава казну у затвору у којем су махом сексуални преступници, прошлог месеца се жалио на казну, али је она одбијена.

Фудбалер је прошле године, на суђењу, признао да је заводио малолетницу (девојчица од 15 година), али је одбацио оптужбе да је имао сексуалне односе са њом.

На снимку полицијског саслушања који је емитован на суђењу, девојчица је рекла да је Џонсон знао да она има 15 година, када се у свом аутомобилу са њом упустио у сексуалне активности.

Упитана шта је Џонсон знао о њој, девојчица је рекла да је знао колико има година, који је била разред и где седи на утакмицама Сандерленда.

Такође је навела и да је Џонсон знао њен датум рођења.

У образложењу пресуде судија Џонатан Рос је навео да му изриче вишегодишњу казну јер је "злоупотребио поверење младе обожаватељке и љубав према Сандерленду", за који је наступао у тренутку када је заводио малолетницу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар