Seks sa maloljetnicom - zatvor, a tamo igra ''Fantazi''!

Engleski fudbaler Adam Džonson, navodno, iz zatvora igra Fantasy menadžera u ligi u kojoj su još neki fudbaleri. U zatvoru negiraju da je osuđenicima omogućen pristup internetu.

Fudbal 24.03.2017 | 14:00
Seks sa maloljetnicom - zatvor, a tamo igra ''Fantazi''!
Adam Džonson, fudbaler koji je prošlog marta osuđen na 6 godina zatvora zbog seksa sa maloletnicom, navodno, ima svoj virtuelni fudbalski tim u Fantasy igri.

Engleski mediji pišu da je Džonson menadžer tima pod nazivom "Bronson 11", a da u privatnoj ligi (Demons league 1) učestvuju još neki fudbaleri, njegovi bivši saigrači i prijatelji, poput Stivena Flečera i Džordana Pikforda.

Prema engleksim zakonima, osuđenicima je zabranjen pristup internetu, ali engleski mediji prenose saznanja da 29-godišnji Donson, bivši fudbaler Sanderlenda, zaista igra ovu virtuelnu igru, a da naziv njegovog tima navodi na jednog od najozglašenijih britanskih zatvorenika - Čarlsa Bronsona. Broj 11 u imenu tima je zbog toga što je Džonson na dresu nosio taj broj.

Mediji navode i da je igrač Fantasy, čiji je tim "Bronson 11", napravio dva transfera.

Džonson, koji izdržava kaznu u zatvoru u kojem su mahom seksualni prestupnici, prošlog meseca se žalio na kaznu, ali je ona odbijena.

Fudbaler je prošle godine, na suđenju, priznao da je zavodio maloletnicu (devojčica od 15 godina), ali je odbacio optužbe da je imao seksualne odnose sa njom.

Na snimku policijskog saslušanja koji je emitovan na suđenju, devojčica je rekla da je Džonson znao da ona ima 15 godina, kada se u svom automobilu sa njom upustio u seksualne aktivnosti.

Upitana šta je Džonson znao o njoj, devojčica je rekla da je znao koliko ima godina, koji je bila razred i gde sedi na utakmicama Sanderlenda.

Takođe je navela i da je Džonson znao njen datum rođenja.

U obrazloženju presude sudija Džonatan Ros je naveo da mu izriče višegodišnju kaznu jer je "zloupotrebio poverenje mlade obožavateljke i ljubav prema Sanderlendu", za koji je nastupao u trenutku kada je zavodio maloletnicu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar