Играјмо за 16: РТВ БН у полуфиналу

Прва фаза Меморијалног турнира ”Играјмо за 16”, који Радио-телевизија Србије 18. пут за редом организује у знак сјећања на 16 погинулих радника у НАТО бомбардовању, завршена је овог викенда. У медијској групи А, екипа РТВ БН заузела је прво мјесто и пласирала се у полуфинале турнира у малом фудбалу.

Република Српска 19.03.2017 | 20:10
Играјмо за 16: РТВ БН у полуфиналу
Турнир је ове године окупио рекордан број учесника из скоро свих земаља Балкана. Такмичење се одвија у осам градова Србије на којем учествује око 200 екипа.

"Чини ми се да је организација ове године много боља него што је била претходних, а надам се да ће још боља бити наредне године. Посебно ми је драга да је ваша телевизија учесник и ове године, били сте и прошле, и да ћемо проширити списак учесника и на остале телевизије у окружењу", рекао је за БН телевизију члан Организационог одбора Меморијала Душко Радић.

Екипа РТВ БН и ове године узела је учешће на турниру у малом фудбалу и након три утакмице у првом дијелу такмичења, забиљежила је све три побједе.

"Велико нам је задовољство што су нас и ове године организатори позвали. Вјерујем да се нисмо обрукали. Остварили смо три побједе, први смо у групи и директно смо се пласирали у полуфинале. Сада су нам `апетити порасли` и зашто да не, побиједити и у полуфиналу", рекао је селектор тима РТВ БН Гаврило Јовановић.

И поред жеље за надметањем, основни смисао такмичења - одавање почасти погинулим колегама 1999. године, остаје приоритет.

"Наравно, примарни циљ јесте да се окупимо овдје заједно са нашим колегама из Србије, Републике Српске, Македоније, БиХ, Словеније и на тај начин, скромним гестом учешћа на турниру, допринесемо овом меморијалу", додао је капитен тима РТВ БН Горан Гајић.

Екипа РТВ БН такмичење наставља наредног викенда, када су на програму утакмице полуфинала групе “Медији”. Завршница турнира “Играјмо за 16” биће одржана 9. априла у Спортском центру „Вождовац“ на Бањици.



БН телевизија

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

зути

19.03.2017 19:44

Свака вам цаст БН екипи најбољи сте у свему реалност извјеставање ма све таква тв треба да постоји у бих И сире

ОДГОВОРИТЕ
Name

Имам име

19.03.2017 20:03

Е на овоме вам свака цаст!! Похвале Трисицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

19.03.2017 20:58

Браво за екипу БН, а посебно за селектора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови Јорк

19.03.2017 21:10

Браво момци! Свака част, опростити можемо, заборавити не смијемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нато - умрите

20.03.2017 08:12

Не смијемо опростити никада... БН , цеститке за све сто радите а поготову на томе сто играте у цаст настрадалим зртвама. "НИКАД ОПРОСТИТИ И НИКАД ЗАБОРАВИТИ" <3 СРБИЈА , РЕПУБЛИКА СРБСКА <3

Name

Цирих

19.03.2017 22:03

Колеге поздрав. Идемо на злато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла грааад

20.03.2017 08:03

Да је среце да и у дрзавним фирмама овако "здрав" колектив постоји. Велико БРАВО за власника телевизије а теби Гаво свака цаст, да си здрав и зив и сретно на такмицењу :-)

ОДГОВОРИТЕ