Igrajmo za 16: RTV BN u polufinalu

Prva faza Memorijalnog turnira ”Igrajmo za 16”, koji Radio-televizija Srbije 18. put za redom organizuje u znak sjećanja na 16 poginulih radnika u NATO bombardovanju, završena je ovog vikenda. U medijskoj grupi A, ekipa RTV BN zauzela je prvo mjesto i plasirala se u polufinale turnira u malom fudbalu.

Republika Srpska 19.03.2017 | 20:10
Igrajmo za 16: RTV BN u polufinalu
Turnir je ove godine okupio rekordan broj učesnika iz skoro svih zemalja Balkana. Takmičenje se odvija u osam gradova Srbije na kojem učestvuje oko 200 ekipa.

"Čini mi se da je organizacija ove godine mnogo bolja nego što je bila prethodnih, a nadam se da će još bolja biti naredne godine. Posebno mi je draga da je vaša televizija učesnik i ove godine, bili ste i prošle, i da ćemo proširiti spisak učesnika i na ostale televizije u okruženju", rekao je za BN televiziju član Organizacionog odbora Memorijala Duško Radić.

Ekipa RTV BN i ove godine uzela je učešće na turniru u malom fudbalu i nakon tri utakmice u prvom dijelu takmičenja, zabilježila je sve tri pobjede.

"Veliko nam je zadovoljstvo što su nas i ove godine organizatori pozvali. Vjerujem da se nismo obrukali. Ostvarili smo tri pobjede, prvi smo u grupi i direktno smo se plasirali u polufinale. Sada su nam `apetiti porasli` i zašto da ne, pobijediti i u polufinalu", rekao je selektor tima RTV BN Gavrilo Jovanović.

I pored želje za nadmetanjem, osnovni smisao takmičenja - odavanje počasti poginulim kolegama 1999. godine, ostaje prioritet.

"Naravno, primarni cilj jeste da se okupimo ovdje zajedno sa našim kolegama iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije, BiH, Slovenije i na taj način, skromnim gestom učešća na turniru, doprinesemo ovom memorijalu", dodao je kapiten tima RTV BN Goran Gajić.

Ekipa RTV BN takmičenje nastavlja narednog vikenda, kada su na programu utakmice polufinala grupe “Mediji”. Završnica turnira “Igrajmo za 16” biće održana 9. aprila u Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici.



BN televizija

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

zuti

19.03.2017 19:44

Svaka vam cast BN ekipi najbolji ste u svemu realnost izvjestavanje ma sve takva tv treba da postoji u bih I sire

ODGOVORITE
Name

Imam ime

19.03.2017 20:03

E na ovome vam svaka cast!! Pohvale Trisicu

ODGOVORITE
Name

Brod

19.03.2017 20:58

Bravo za ekipu BN, a posebno za selektora.

ODGOVORITE
Name

Нови Јорк

19.03.2017 21:10

Браво момци! Свака част, опростити можемо, заборавити не смијемо.

ODGOVORITE
Name

Nato - umrite

20.03.2017 08:12

Ne smijemo oprostiti nikada... BN , cestitke za sve sto radite a pogotovu na tome sto igrate u cast nastradalim zrtvama. "NIKAD OPROSTITI I NIKAD ZABORAVITI" <3 SRBIJA , REPUBLIKA SRBSKA <3

Name

Cirih

19.03.2017 22:03

Kolege pozdrav. Idemo na zlato.

ODGOVORITE
Name

Tuzla graaad

20.03.2017 08:03

Da je srece da i u drzavnim firmama ovako "zdrav" kolektiv postoji. Veliko BRAVO za vlasnika televizije a tebi Gavo svaka cast, da si zdrav i ziv i sretno na takmicenju :-)

ODGOVORITE